You are not logged in.

Rougetopriest

Professional

  • "Rougetopriest" started this thread

Posts: 1,049

Location: Ontario, Canada

Mood: Squint

  • Send private message

1

Thursday, August 17th 2017, 5:55am

Invis pot not working correctly

Title:

Invis pot not working correctly

Description:

It SEEMS that for any character that is a dwarf, invis pots get removed before they time out, meaning they randomly come off of you between 1-7 seconds after using them. if u are in shield form or dissassembly mode it comes off immediately, fair. However in no mode it also gets removed not long after using it. #rage.

Server:

all

Screenshot(s):
Siege War Videos :)

Semi-Retired

~Zen

FarmerTom

Professional

Posts: 1,057

Location: Hiding around every corner :)

  • Send private message

2

Thursday, August 17th 2017, 12:29pm

Its not just dwarfs man... everytime I use a invis pot to sneak past mobs to go kill jenny, its a crap shoot if I make it or not. Most frustrating thing ever.
Misguidedknight 72S/72K/70R Retired
Cerburus 100Wd/100S/100W/100R/100D/70M
Misguided 100CH/100R/100M/68WL/88P/52W
Sober 100K/60P/60W <-best toon name for anyone that knows me :)

Once proud co-leader of Exiled Demon Horde.
Been on multiple servors
Started playing around lvl 55 Cap...

Easycompany

3

Thursday, August 17th 2017, 3:11pm

Is an issue with hidden buffs that for some reason decide to throw you out of invis pot. Really annoying, and generally i dont even try and invis pot anymore, because a lot of the time it doesnt work.
99/99/99/99/99/99 W/WD/S/D/R/M